Pánská móda

Od hlavy až k patě.

MY JSME QUEENS

Jsme Queens a již 20 let ti přinášíme to nejlepší ze světa fashion a nejnovějších trendů. U nás najdeš kompletní outfit od hlavy až k patě na jednom místě. Každý den ti přinášíme inspiraci prostřednictvím našich předních influencerek, sociálních sítí a samozřejmě našeho webu, kde na tebe čeká více než 18 000 produktů skladem. V naší bohaté nabídce objevíš široký výběr značek jako Nike, adidas, Puma, Vans, Reebok, Asics, New Balance, The North Face, Patagonia, Birkenstock, Veja a mnoho dalších. Je jen na tobě, jestli máš raději minimalistické kousky a nebo naopak sáhneš po něčem výraznějším, u nás si vybere každý.

Pozornost taktéž věnujeme naší vlastní značce Queens Label, kde najdeš např. Fytotherapy kolekci věnovanou nejen všem milovníkům pokojovek a nebo naši Queens Essentials kolekci triček s doživotní zárukou, která nabízí 20 různých variant, dámský a pánský střih, 100% bavlnu a v neposlední řadě skvělou cenu.

Máš oblíbenou kapelu, zpěváka, seriál, film a nebo například umělce? V rámci našeho portfolia ti nabízíme širokou nabídku licensingovaných produktů od triček, po mikiny.